Θέσεις Εργασίας

Εύρεση Προσωπικού

Εκπαιδευτικό Επίπεδο

Πτυχίο ΙΕΚ

Μάγειρες

Μάγειρες

Περιγραφή
Το Angsana Corfu 5* Resort & Spa, είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου Banyan Group στην Ευρώπη που συνδυάζει τις ασιατικές ρίζες του ομίλου με τις μεσογειακές και κερκυραϊκές επιρροές. Βρίσκεται στην Κέρκυρα, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κόλπο των Μπενιτσών & μόλις 15 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Για τους συνεργάτες μας, συνδυάζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από μάθηση και ομαδικότητα, που είναι δύο από τις Βασικές Αξίες της εταιρείας.

Επιπλέον, μέσω καινοτόμων έργων βιωσιμότητας που οργανώνουμε και εκτελούμε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την τοπική κοινωνία και να συμβάλλουμε σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον για όλους!

Η διαδικασία αιτήσεων για τη σεζόν του 2025 έχει ξεκινήσει. Αναζητούμε ταλαντούχους Μάγειρες και επαγγελματίες της κουζίνας για να ενταχθούν στην ομάδα μας για την τουριστική περίοδο.

Θέσεις Διαθέσιμες:

• Μάγειρας Α’ (Chef de Partie)

• Μάγειρας Β’ (Demi Chef de Partie)

• Μάγειρας Γ’ (Commis Chef)

Πλήρης Απασχόληση, Εποχιακή

Περιοχή Εργασίας: Κέρκυρα, Μπενίτσες

Κύριες Ευθύνες

Προετοιμασία και παρασκευή υψηλής ποιότητας πιάτων σύμφωνα με τις συνταγές και τα πρότυπα όπως ορίζονται από τον Executive Chef
Διασφάλιση της καθαριότητας και της οργάνωσης στον τομέα της κουζίνας
Συνεργασία με την ομάδα για την αποτελεσματική λειτουργία της κουζίνας και την επίτευξη των στόχων ποιότητας
Διαχείριση πρώτων υλών και εξασφάλιση της σωστής αποθήκευσης και συντήρησής τους
Συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
Συμμετοχή σε δημιουργία νέων πιάτων και καινοτόμων γαστρονομικών εμπειριών
Όλες οι αιτήσεις αντιμετωπίζονται με πλήρη εμπιστευτικότητα.

Μόνο οι επιτυχόντες θα καλεστούν για μία online ή κάτ. ιδίαν συνέντευξη.

https://www.angsana.com/en/greece/corfu

Απαραίτητα Προσόντα
Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 5 ή εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας*
Γνώσεις στη διαχείριση ποιοτικών υλικών και διατροφικών προτύπων
Επικοινωνιακές ικανότητες και ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα
Δημιουργικότητα, πάθος για τη μαγειρική και επιθυμία για επαγγελματική ανάπτυξη
Ικανότητα εργασίας υπό πίεση σε γρήγορους ρυθμούς
Γνώσεις ασφάλειας τροφίμων και υγιεινής (προτιμητέο)

Παροχές
Ανταγωνιστικός Μισθός & Παροχές συμπεριλαμβανομένων διαμονής και πλήρους διατροφής
Επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα της φιλοξενίας
Εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με επαγγελματίες του κλάδου
Συνεχή εταιρική και τμηματική εκπαίδευση
Εγγραφή στα μέλη – εργαζομένων της κάρτας ALLHeartist που προσφέρει εκπτώσεις στα ξενοδοχεία της Accor παγκοσμίως


Επιστροφή