Σερβιτόρος Α’ / Σερβιτόρα Α’
Το εστιατόριο Cookoovaya, που συμπεριλαμβάνεται τα τελευταία επτά χρόνια στη λίστα με τα προτεινόμενα εστιατόρια του οδηγού Michelin, αναζητά συνεργάτες. Ο chef - ιδιοκτήτης Περικλής Κοσκινάς, αδιάκοπος εκφραστής της ελληνικής κουζίνας μαγειρεύει με σοφία και σύνεση, με σεβασμό στις πρώτες ύλες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Το μέτρο και η αφαίρεση ορίζουν τη φιλοσοφία της κουζίνας του. Προϊόντα από όλη την Ελλάδα (ψάρια, θαλασσινά, κρέατα, άγρια χόρτα) συλλέγονται καθημερινά από την ομάδα μας και μαγειρεύονται με απλότητα και ισορροπία.
Απαραίτητα προσόντα:
-Πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων
-Τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε ανάλογα εστιατόρια ή ξενοδοχεία 5 αστέρων
-Ικανότητα κοπής και σερβιρίσματος ψαριών και κρεατικών στο τραπέζι
-Άριστη γνώση αγγλικών, γνώση δεύτερης γλώσσας θα εκτιμηθεί
-Γνώση σε ηλεκτρονικά συστήματα παραγγελιοληψίας
-Πτυχίο WSPC level 1 και level 2 θα εκτιμηθεί
Αρμοδιότητες:
-Εξυπηρέτηση κατα τα πρότυπα του εστιατορίου με σκοπό τη φιλοξενία των επισκεπτών/καλεσμένων
-Άριστη γνώση και παρουσίαση της Cookoovaya στο τραπέζι, παραγγελία φαγητού και ποτού
-Επίβλεψη του τομέα ευθύνης και καταμερισμός εργασίας
-Διατήρηση των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας του τμήματος
-Δημιουργία αρμονικού περιβάλλοντος μεταξύ του προσωπικού του εστιατορίου
Παροχές:
-Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα εξελισσόμενο περιβάλλον
-Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάση προσόντων
-Προοπτικές εξέλιξης
-Παροχή γεύματος